Express levering en gratis retourneren binnen 30 dagen

support@yourdomain.tld

+6221.2002.2012

Gaat er binnenkort een vriend of familielid van je op zichzelf wonen? Dan is het leuk om een cadeau te geven. Weet je niet wat je cadeau kunt geven? Lees dan in dit artikel een aantal ideeën. 

Geef huishoudartikelen cadeau

Huishoudartikelen zijn altijd handig om te geven. Wel is het handig om te checken wat je vriend of familielid nog nodig heeft. Een mooi servies of badtextiel zijn waardevolle cadeaus. Kies het liefst voor een luxer product, dat diegene zelf niet zou hebben gekocht. Hierdoor verwen je je vriend of familielid extra. Als je een groter budget hebt kan je een duurder cadeau geven, zoals een keukenmachine, magnetron, pannenset of airfryer. Sommige mensen hebben een uitzetlijst, zoals bij een bruiloft. Dat is erg handig, want dan weet je meteen wat je kunt aanschaffen.

Originele cadeaus

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan is er nog genoeg keuze. Je kunt bijvoorbeeld iets persoonlijks geven, zoals een product met een foto. Je kunt bijvoorbeeld een kussen, dekentje, mok, onderzetters of knuffel maken met een foto. Je kunt ook een tegeltje maken met een eigen tekst. Gaat je vriend of familielid samenwonen? Geef dan een boek cadeau over samenwonen. Ook leuk is om twee bijpassende mokken te maken. Een ander leuk cadeau is een voedselpakket, zoals bijvoorbeeld een wijnpakket, bierpakket of een pizzapakket. Met een pizzapakket kan je zelf pizza maken. Er zijn ook cadeaupakketten om je eigen bier te brouwen. Heeft je vriend of familielid een huisdier? Dan is een originele mand of huisje voor het huisdier ook een leuk cadeau.

Geef een cadeaubon cadeau

Als je echt niet weet wat je vriend of familielid leuk vindt kan je een cadeaubon cadeau geven. Zo heeft diegene zelf de vrijheid om een mooi cadeau uit te kiezen. Een erg gepaste cadeaubon is bijvoorbeeld een cadeaubon voor de Ikea. Houd je vriend of familielid van meer luxere producten? Dan is een Fonq cadeaubon een goede keuze. Je kunt ook kiezen voor een cadeaubon met meer keuzevrijheid, zoals een VVV bon of een bol.com cadeaubon. Moet je vriend of familielid nog veel klussen? Dan zou je een cadeaubon geven voor een tuinwinkel of kluswinkel, zoals Praxis en Karwei. Zorg wel dat je de cadeaubon dan op tijd kan geven, nog voor de housewarming.

Natuurlijk kan je ook een plant cadeau geven. Echter geven veel mensen vaak een plant cadeau, waardoor de kans groot is dat je vriend of familielid straks een huis vol planten heeft. Kies daarom liever voor een ander cadeau. Kies je toch voor een plant? Geef dan ook een pot cadeau en kies voor een originele plant, zoals een vleesetende plant of een geldboom.