Express levering en gratis retourneren binnen 30 dagen

support@yourdomain.tld

+6221.2002.2012

Tijdens de coronatijd werden werkgevers verplicht om hun personeel meer thuis te laten werken. Wat blijkt? Het wordt als positief ervaren! De kans dat je nu hybride werkt is best groot. Als je regelmatig thuiswerkt is het ook best fijn om dit op een comfortabele manier te doen; jouw kantoor moet een fijne plek zijn om te werken. In deze blog gaan we tips geven om een fijne thuiswerkplek voor jezelf in te richten.

 

Denk na over de lichtinval van de ruimte

Wanneer je aan het werk gaat, is het wel fijn dat je voldoende licht hebt. Als je toevallig in een kamer met weinig ramen werkt kun je altijd kiezen voor meer lampen. Toch is veel daglicht altijd beter dan licht dat van lampen komt. Dit zorgt namelijk voor een betere concentratie. Een goede kleur op de muur draagt ook bij aan een prettige werkomgeving. Groen zorgt voor een kalme sfeer, geel ondersteunt jou bij het bedenken van originele ideeën en rood stimuleert de productiviteit. Verf Farrow and Ball is door het brede assortiment een goede optie wanneer je op zoek bent naar specifieke kleuren of tinten.

 

Investeer in een goede bureaustoel

Goed zitten is belangrijk. Juist daarom is een goede bureaustoel zo’n waardevolle investering. Waar moet je dan op letten wanneer je een nieuwe bureaustoel gaat aanschaffen? Je kunt het beste kiezen voor een verstelbare bureaustoel; op deze manier kun je hem namelijk perfect afstellen op jouw lichaam. Als je hier geen budget voor hebt zou je eventueel een tweedehands verstelbare bureaustoel kunnen kopen.

Probeer je thuiswerkplek netjes te houden

We begrijpen dat het in je eigen huis best makkelijk is om opruimen uit te stellen. Toch zul je merken dat je in een nette omgeving rustiger werkt. Dit komt doordat mensen minder stress ervaren wanneer ze in een opgeruimde kamer werken. Dit heeft meerdere redenen, één daarvan is dat je er niet constant aan herinnerd wordt dat je nog moet opruimen zodra de werkdag voorbij is. Ook kunnen de losliggende spullen een afleiding vormen wanneer je je moet focussen op het werk. 

 

Conclusie

Een goede werkplek creëren is best makkelijk, toch moet je er wel een beetje tijd en moeite in willen steken. Wanneer je veel thuis werkt, kun je mogelijk spullen van de zaak lenen. Controleer dit eerst even bij jouw baas, voordat je grote investeringen gaat doen. Ook hebben de kleur en de lichtinval van de kamer dus een impact op de werksfeer. Als je gaat verven is het belangrijk dat je eerst de juiste verf uitzoekt. Acrylverf is bijvoorbeeld ideaal voor binnen, maar verf op terpatinebasis kun je beter voor buiten bewaren. We hopen dat je na het lezen van deze blog weet hoe je goed gebruik van kleur en licht kunt maken, waar je op moet letten bij het kiezen van een bureaustoel en waarom het belangrijk is dat je de werkplek netjes houd.